suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
  • Mehiläistarhat kartalla

    mehilaisrekisteri.fi

    Lue lisää
  • Osta ennakkoon hunajaa vuoden 2019 sadosta!

    mahdollista Beeness Finlandin mehiläistarhatoiminnan aloittaminen. Samalla varmistat, että pääset ensimmäisten joukossa nauttimaan herkullisesta ja korkealaatuisesta kotimaisesta hunajasta, joka tuotetaan Pirkanmaan puhtailla niityillä ja metsäkankailla (arvioitu toimitusaika 08/09-2019)

    Lue lisää

Hunaja

Luonnollisuus, puhtaus, hurmaavat maut; näistä lähtökohdista valmistuvat Beeness Finlandin herkulliset Kauppiaan Hunajat.

Beeness Finlandin hunajat tuottaa mehiläistarhaaja Ilkka Veiström. Mehiläispesät sijaitsevat kukkivilla niityillä ja puhtaissa luonnonmetsissä, kaukana maanteistä ja keinoviljelystä. Mehiläiset keräävät hunajan raaka-aineet kukkivilta metsäkankailta, suomalaisesta perinnemaisemasta.

Kauppiaan kaupunginosahunajat tuotetaan aina nimikkoalueellaan. Kaupunkiympäristössä tarhattavien mehiläisten hyvinvointiin ja turvallisuuteen sekä hunajan puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Kauppiaan makuhunajissa hyödynnetään 100 % luontaisia ja korkealaatuisia raaka-aineita, jotka tuotetaan niiden luontaisessa kasvuympäristössä. Korkea laatu tarkoittaa sitä, ettei hunajissa ole mitään ylimääräistä; maku tulee puhtaiden raaka-aineiden kokonaisvaltaisesta hyödyntämisestä ja ammattitaitoisesta yhdistämisestä.

Eettisyys on yksi Beeness Finlandin toiminnnan peruslähtökohdista. Hunajasta osa jätetään mehiläisten omaan käyttöön. Kuningatarmehiläisen siipiä ei leikata. Mehiläisistä pidetään muutenkin erityisen hyvää huolta. Mehiläiset eivät ole vain tuotantotekijä, vaan niiden kanssa tehdään yhteistyötä. Näin syntyy paras suomalainen hunaja.

Beeness Finland on suomalainen, kansainvälisesti palveleva hunajatuottaja ja mehiläistuotteiden erikoisliike, jonka tavoitteena on valloittaa maailma rakkaudella tuotetuilla makuelämyksillä.


 /   
Kauppiaan Suomalainen Monikukkahunaja 1 kg, ENNAKKOTILAUS

Kauppiaan Suomalainen Monikukkahunaja 1 kg, ENNAKKOTILAUS

Osta ennakkoon hunajaa vuoden 2019 sadosta (arvioitu toimitusaika 08/09-2019) ja mahdollista Beeness Finlandin mehiläistarhatoiminnan aloittaminen. Samalla pääset ensimmäisten joukossa nauttimaan herkullisesta ja korkealaatuisesta kotimaisesta hunajasta, joka tuotetaan Pirkanmaan puhtailla niityillä ja metsäkankailla.