suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
suomi 
0 tuotetta - | 0,00 €
 • Mehiläistarhat kartalla

  mehilaisrekisteri.fi

  Lue lisää
 • Osta ennakkoon hunajaa vuoden 2019 sadosta!

  mahdollista Beeness Finlandin mehiläistarhatoiminnan aloittaminen. Samalla varmistat, että pääset ensimmäisten joukossa nauttimaan herkullisesta ja korkealaatuisesta kotimaisesta hunajasta, joka tuotetaan Pirkanmaan puhtailla niityillä ja metsäkankailla (arvioitu toimitusaika 08/09-2019)

  Lue lisää
Takaisin hakutuloksiin


Kysy tuotteesta

sisältää suomalaista työtä vähintään 64,81 %

Mehiläispesän maajalusta, maks. 270 kg, korkeus 15 cm

Yksi parhaista kiinteällä maa-alustalla käytettävä mehiläispesän maajalusta. Alustan elintarviketurvalliseen ja erittäin kestävään polypropeeni-muovirakenteeseen upotetut metallijalat ovat erittäin kestävät ja maa-alustan kantavuus on jopa 270 kiloa. Jalkojen sekä jalustan yhteiskorkeus on 15 cm ja alusta on suunniteltu suojaamaan mehiläisiä kosteudelta, tulvilta sekä saalistajilta (erityisesti muurahaiset) sekä muilta tuholaisilta, kuten hiiret. Alustan korkeus on eduksi mehiläisten lentoon lähdölle sekä pesälle paluulle erityisesti paikoissa, joissa on tiheä/korkea aluskasvillisuus.


28,42 €
sis. alv 24% (22,92 € alv 0%)
Tilaus avautuu pianMateriaali

polypropeeni, metalli

Yksi parhaista kiinteällä maa-alustalla käytettävä mehiläispesän maajalusta. Alustan elintarviketurvalliseen ja erittäin kestävään polypropeeni-muovirakenteeseen upotetut metallijalat ovat erittäin kestävät ja maa-alustan kantavuus on jopa 270 kiloa. Jalkojen sekä jalustan  yhteiskorkeus on 15 cm ja alusta on suunniteltu suojaamaan mehiläisiä kosteudelta, tulvilta sekä saalistajilta (erityisesti muurahaiset) sekä muilta tuholaisilta, kuten hiiret. Alustan korkeus on eduksi mehiläisten lentoon lähdölle sekä pesälle paluulle erityisesti paikoissa, joissa on tiheä/korkea aluskasvillisuus.

Muita avainominaisuuksia
 • ei vaadi maalaamista, öljyämistä tai muuta pintakäsittelyä
 • kestää vähintään 10 intensiivikäsittelyä ensikotelömätää, nosemaa ja kalkkisikiön taudinaiheuttajia vastaan
 • polypropeeni-osilla 8 vuoden kestävyystakuu
 • materiaalipinnat puhdistuvat kuumalla vedellä pesemällä (maks. 160°C)
 • 100 % kierrätettävää materiaalia